Twaróg Chudy z Kosowa Lackiego jest w pełni naturalnym produktem, od lat produkowanym ręcznie, co wyróżnia go spośród pozostałych, dostępnych na rynku serów twarogowych.
Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa Inwestująca w obszary wiejskie
Operacja mająca na celu Promocję produktów wytwarzanych przez grupę producentów (twaróg chudy z Kosowa Lackiego, twaróg półtłusty z Kosowa Lackiego, twaróg tłusty z Kosowa Lackiego, masło tradycyjne, śmietanka kremowa 30%, masło ekstra) oraz upowszechnienie wiedzy o tych produktach i systemie jakości, w ramach którego te produkty zostały wytworzone (system Jakość Tradycja) współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.
Wartość odżywcza w 100g produktu | |
---|---|
Wartość energetyczna | 354 kJ/83 kcal |
Tłuszcz | 0,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
Węglowodany | 3,8 g |
w tym cukry | 3,2 g |
Białko | 17 g |
Sól | 0,09 g |
Twaróg Chudy z Kosowa Lackiego jest w pełni naturalnym produktem, od lat produkowanym ręcznie, co wyróżnia go spośród pozostałych, dostępnych na rynku serów twarogowych. Niezmieniona, sprawdzona receptura i tradycyjna metodologia produkcji pozwoliły na uzyskanie prestiżowego znaku “Jakość Tradycja”. Twaróg Chudy z Kosowa Lackiego wyróżnia się łagodnym, lekko kwaśnym smakiem, a jego konsystencja pozwala na łatwe krojenie w plasterki, które idealnie komponują się ze świeżym pieczywem i odrobiną miodu, bądź na słono – ze szczypiorkiem i rzodkiewką.
Twaróg Chudy z Kosowa Lackiego jest w pełni naturalnym produktem, od lat produkowanym ręcznie, co wyróżnia go spośród pozostałych, dostępnych na rynku serów twarogowych.
Twaróg Tłusty z Kosowa Lackiego jest produktem w pełni naturalnym, od lat produkowanym ręcznie co wyróżnia go spośród pozostałych, dostępnych na rynku serów twarogowych.
Twaróg Półtłusty z Kosowa Lackiego jest w pełni naturalnym produktem, od lat produkowanym ręcznie, co wyróżnia go spośród pozostałych, dostępnych na rynku serów twarogowych.
Śmietanka Kremowa 30 % to produkt, dzięki któremu każdy przygotowany deser będzie zachwycał nadzwyczajnym smakiem.
Masło Tradycyjne to produkt najwyższej jakości. Tajemnica niepowtarzalnego smaku tkwi w idealnie dobranych proporcjach dodawanego zakwasu maślarskiego.
Masło Ekstra to produkt wytwarzany wyłącznie ze słodkiej śmietanki pasteryzowanej, uzyskanej z mleka dostarczanego od krów karmionych paszami wolnymi od GMO.