Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa Inwestująca w obszary wiejskie

Operacja mająca na celu Promocję produktów wytwarzanych przez grupę producentów (twaróg chudy z Kosowa Lackiego, twaróg półtłusty z Kosowa Lackiego, twaróg tłusty z Kosowa Lackiego, masło tradycyjne, śmietanka kremowa 30%, masło ekstra) oraz upowszechnienie wiedzy o tych produktach i systemie jakości, w ramach którego te produkty zostały wytworzone (system Jakość Tradycja) współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.

Twaróg Półtłusty z Kosowa Lackiego

Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna 481 kJ/114 kcal
Tłuszcz 4,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,9 g
Węglowodany 3,6 g
w tym cukry 3,0 g
Białko 16 g
Sól 0,09 g

Twaróg Półtłusty z Kosowa Lackiego jest w pełni naturalnym produktem, od lat produkowanym ręcznie, co wyróżnia go spośród pozostałych, dostępnych na rynku serów twarogowych. Niezmieniona, sprawdzona receptura i tradycyjna metodologia produkcji, pozwoliły na uzyskanie prestiżowego znaku “Jakość Tradycja”. Twaróg półtłusty wyróżnia się łagodnym, lekko kwaśnym smakiem, a jego konsystencja pozwala na łatwe krojenie w plasterki, które idealnie komponują się ze świeżym pieczywem i odrobiną miodu, bądź na słono – ze szczypiorkiem i rzodkiewką.

Certyfikaty

Nasze produkty

Twaróg Chudy z Kosowa Lackiego

Twaróg Chudy z Kosowa Lackiego jest w pełni naturalnym produktem, od lat produkowanym ręcznie, co wyróżnia go spośród pozostałych, dostępnych na rynku serów twarogowych.

Twaróg Tłusty z Kosowa Lackiego

Twaróg Tłusty z Kosowa Lackiego jest produktem w pełni naturalnym, od lat produkowanym ręcznie co wyróżnia go spośród pozostałych, dostępnych na rynku serów twarogowych.

Twaróg Półtłusty z Kosowa Lackiego

Twaróg Półtłusty z Kosowa Lackiego jest w pełni naturalnym produktem, od lat produkowanym ręcznie, co wyróżnia go spośród pozostałych, dostępnych na rynku serów twarogowych.

Śmietanka Kremowa 30%

Śmietanka Kremowa 30 % to produkt, dzięki któremu każdy przygotowany deser będzie zachwycał nadzwyczajnym smakiem.

Masło Tradycyjne

Masło Tradycyjne to produkt najwyższej jakości. Tajemnica niepowtarzalnego smaku tkwi w idealnie dobranych proporcjach dodawanego zakwasu maślarskiego.

Masło Ekstra

Masło Ekstra to produkt wytwarzany wyłącznie ze słodkiej śmietanki pasteryzowanej, uzyskanej z mleka dostarczanego od krów karmionych paszami wolnymi od GMO.