Twaróg Chudy z Kosowa Lackiego jest w pełni naturalnym produktem, od lat produkowanym ręcznie, co wyróżnia go spośród pozostałych, dostępnych na rynku serów twarogowych.
Działania realizowane w ramach projektu pt.
Promocja produktów wytwarzanych przez grupę producentów (twaróg chudy, twaróg półtłusty, twaróg tłusty, masło tradycyjne, śmietanka kremowa 30 %, masło ekstra) oraz upowszechnienie wiedzy o tych produktach i systemie jakości, w ramach którego te produkty zostały wytworzone (system Jakość Tradycja) realizowanego w ramach poddziałania 3.2 Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020
Twaróg Chudy z Kosowa Lackiego jest w pełni naturalnym produktem, od lat produkowanym ręcznie, co wyróżnia go spośród pozostałych, dostępnych na rynku serów twarogowych.
Twaróg Tłusty z Kosowa Lackiego jest produktem w pełni naturalnym, od lat produkowanym ręcznie co wyróżnia go spośród pozostałych, dostępnych na rynku serów twarogowych.
Twaróg Półtłusty z Kosowa Lackiego jest w pełni naturalnym produktem, od lat produkowanym ręcznie, co wyróżnia go spośród pozostałych, dostępnych na rynku serów twarogowych.
Śmietanka Kremowa 30 % to produkt, dzięki któremu każdy przygotowany deser będzie zachwycał nadzwyczajnym smakiem.
Masło Tradycyjne to produkt najwyższej jakości. Tajemnica niepowtarzalnego smaku tkwi w idealnie dobranych proporcjach dodawanego zakwasu maślarskiego.
Masło Ekstra to produkt wytwarzany wyłącznie ze słodkiej śmietanki pasteryzowanej, uzyskanej z mleka dostarczanego od krów karmionych paszami wolnymi od GMO.